Makale yazarları arıyoruz

Makale yazarları arıyoruz
Son yıllarda Google’ın özgünlük güncellemesinden sonra makale yazarlığı meslek haline geldi. Bu nedenle makale yazarlığı, internetten para kazanma yöntemleri arasında en fazla tercih edilen mesleklerden biri haline geldi. Şu an birçok insan ek iş olarak makale yazarlığı yapıyorlar. 

Bünyemizde çalışacak makale yazarlarına ihtiyacımız var. Geniş bir müşteri portföyüne sahip olduğumuz için yeni yazar adaylarına ihtiyacımız var. 

Siz de makale yazarak para kazanmak istiyorsanız; hangi konularda makale yazabildiğinizi ve örnek makalenizi mailimize yollayarak makale yazarlığı başvurusunda bulunabilirsiniz.

Yazarlarımızla çalışma şeklimiz: 


Çalışma şeklimiz, sipariş üzerine yazılan makalelerde yazarımızı arayarak makale yazmak için müsait olup olmadığını soruyoruz. Müsaitse ve siparişi kabul ederse o kişiye veriyoruz. Yazar, müsait olmayıp yazamayacağını söylerse siparişi bir başka yazarımıza veriyoruz. İkinci olarak da yazarın sipariş yazmadığı dönemde yazdığı makaleleri sitede yayınlayarak satıyoruz.

Yazarlarımızdan beklediklerimiz: 


• Yazarımız SEO kriterlerine uygun makaleler hazırlamalıdırlar. Sitemizdeki tüm örnek makalelerimiz SEO kriterlerine uygun makalelerdir. Önemli bir konu olan makalelerde aranan SEO kriterlerini araştırıp, öğrenebilirsiniz.

• Siparişi aldığınızda teslim tarihinde mutlaka teslim etmelisiniz. İşi geciktiren yazarlarımızla bir daha çalışmıyoruz. Müsait değilseniz gelen siparişi kabul etmeyin.

• Yazılan konularda konu bütünlüğü olmalı ve yazar akıcı bir dille makaleyi okutabilmeli. 

• Dil Bilgisi kuralları ve noktalama hataları kesinlikle olmamalı. Word programında makaleler yazıldıktan sonra yazım denetiminden geçirilmeli ve %100 özgün olarak teslim edilmeli.

Seninle tanışmayı istiyoruz! Hobin ileride mesleğin, mesleğin ise özgürce yazabilmek olsun…

Makale yazarı olmak için: vekamedya@gmail.com

WhatsApp iletişim için: 05322680360 

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad